VIDEO: Un deputat USR dezvăluie mizeria din Spitalul Judeţean Sibiu

În această seară deputatul USR Emanuel Ungureanu a transmis în direct pe Facebook o filmare din cadrul secţiei Chirurgie II din cadrul Spitalului Judeţean Sibiu. Imaginile vorbesc de la sine. STAR SIBIAN i-a abordat pe managerul spitalului şi directorul medical cu privire la situaţia din această secţie de o lună, dar aceştia au dat asigurări că totul decurge în condiţii optime.

Realitate e alta. “In direct din Casa Morților. Spitalul Județean de Urgență Sibiu, Clinica Chirurgie II. Un imens focar de infecție autorizat să funcționeze de marea Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate. Aici, în această cloacă, sunt îngrijiți mii de bolnavi pe an, secția din imagini este lipită de Unitatea de Primiri Urgențe. Pacienții care sunt operați, după ce ies din Blocul Operator, intră direct în salon. Nu se respectă niciun circuit medical, condițiile de igienă sunt infecte. Conducerea Direcției de Sănătate Sibiu ar trebui demisă urgent, împreună cu DSP Hunedoara, o altă structură de trântori care nu au văzut în raportul din anul 2018, grozăviile pe care le-am filmat astăzi în acest spital al groazei.”

Şeful secţiei Chirurgie 2 este Prof. Univ. Dr. Sabău Dan. Acesta a îndeplinit deja vârsta maximă de pensionare, dar este ţinut în funcţie la decizia managerului spitalului conform art. 391 alin 3 din Legea 95 din 2006 se arată într-un răspuns dat redacţiei STAR SIBIAN de către conducerea Spitalului Judeţean Sibiu.

VIDEO:

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *