REACŢII: La Cisnădie se dă bere gratis de Zilele Oraşului

ACTUALIZARE 2: Primarul oraşului Cisndădie, Gheorghe Huja, a postat pe Facebook o reacţie la articolul STAR SIBIAN. Noi am solicitat de ieri pe email un punct de vedere, dar acesta nu a apărut. Acum aflăm şi opinia primarului pe acest subiect:
„În urma articolului aparut în presă, vreau să clarific următoarele:
1. An de an încercăm să oferim locuitorilor orașului o experiență plăcută cu ocazia Zilelor Cisnădiei.
2. În acest an, beneficiem de susținerea unui important producător de bere care ni s-a alăturat, sprijinindu-ne cu logistica necesară și cu acțiuni de marketing dezvoltate.
3. În nici o circumstanță, nimeni angrenat în acest eveniment nu a făcut trimitere sau vorbire despre scopuri politice.
4. Cred că este o ocazie minunată să ne întâlnim cu toți locuitorii orașului.
Vă invit pe toți între 19 și 21 iulie 2019, în Parcul Măgura, la Zilele orașului Cisnădie! Vă aștept cu drag!

Primarul orașului Cisnădie,
Gheorghe Huja”

ACTUALIZARE 1: Reprezentanţii companiei Bargenbier au ţinut să exprime un punct de vedere referitor la acţiunea de la Cisnădie: „Actiunile promotionale Bergenbier din Cisnadie fac parte dintr-un plan de promovare al mărcii la nivel național, prin care suntem alături de comunitățile locale și încântăm consumatorii de bere. Această acțiune din Cisnădie completează planul nostru de promovare local, început în luna mai prin acțiuni promoționale în supermarket-urile din oraș.
Promoterii noștri nu au comunicat mesaje politice, deoarece demersul nostru este promoțional. În această perioadă suntem prezenți în mai multe orașe din țară la sărbătorile comunităților locale din Sibiu, Sighișoara și Turda.”
Conform şi unei discuţii telefonice cu reprezentantul Bergenbier pentru relaţii cu media, acţiunea de la Cisnădie nu este una electorală, ci pur comercială, aşa cum se arată şi în comunicatul firmei. Întrebat despre discursul unui promoter al firmei când distribuia vouchere şi spunea că sunt din partea Primăriei, reprezentantul Bergenbier a precizat că nu au fost instruiţi astfel, şi probabil că e o greşeală a respectivului promoter în exprimare.

De asemenea, de dimineaţă, reprezentantul firmei unde au fost filmate clipurile video care arată distribuţia de vouchere către angajaţi pentru bere gratis la Zilele Oraşului Cisnădie, a precizat că firma şi-a dat acordul celor de la Bergenbier să distribuie aceste materiale la ieşirea din incinta fabricii şi nu în curte, cum se vede pe video. Ei au mai precizat că la cererea angajaţilor care apar în imagini, doresc scoaterea acestor video de pe site-ul STAR SIBIAN, ceea ce am şi făcut din respect pentru angajaţi. Precizăm încă odată că materialul video nu aparţine STAR SIBIAN, ci a fost primit la redacţie de la un cetăţean din Cisnădie.

ARTICOL INIŢIAL:
Am primit pe adresa redacţiei, astăzi, mai multe sesizări de la câţiva localnici din oraşul Cisnădie privind distribuţia de vouchere pentru bere gratis la Zilele Oraşului. Un cetăţean a şi filmat cum echipe de tineri distribuiau la ieşirea din fabrică vouchere muncitorilor spunându-le că sunt „din partea Primăriei”.

În fotografie se vede voucher-ul cu sigla Bergenbier care oferă posesorului o bere gratis lui şi unui prieten. De asemenea posibilitatea de a face poze cu Gabi Balint şi Bogdan Stelea. Zilele oraşului Cisnădie au loc în Parcul Măgura din localitate în perioada 19-22 iulie.

Distribuţia acestor vouchere este considerată de unii cisnădieni ca o campanie electorală mascată pentru actualul primar, Gheorghe Huja (PNL). Până la apariţia articolului primăria nu a exprimat un punct de vedere la solicitarea STAR SIBIAN. Nu este clar cine suportă costul celor 4.000 de beri oferite gratuit. Conform surselor noastre s-au distribuit 2.000 de vouchere care oferă două beri gratuite, pe principiul „una pentru tine şi una pentru un prieten”!

Video şi Foto cu voucher şi desfăcător de bere cadou oferit de Primăria Cisnădie şi Bergenbier.

VIDEO şters la cererea angajaţilor care apar în imagini.

Social Media:

You may also like...

3 Comments

  1. Multumim pentru tot ce faceti pentru cisnadieni, domnu primar. Inca ne gandim cum ar trebui sa ne aratam recunostinta pentru toate lucrurile bune pe care le faceti pentru orasul nostru. Respect!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *