VIDEO – A.F.C. Hermannstadt și-a surprins unul dintre suporteri chiar de ziua lui

Clublul sibian A.F.C. Hermannstadt se bazează pe sprijinul suporterilor, galeriei și le simte emoția chiar dacă fizic nu le sunt alături. De-a lungul timpului s-au legat prietenii, s-au sudat relații, iar pentru a ne susține spuse, vă prezentăm un material video realizat cu ocazia zilei de naștere a unuia dintre suporterii echipei.

📽 La mulți ani, Mihai Grigore, suporter #FCH!

🎁 Este ziua domnului Mihai Grigore, un suporter #FCH, care împlinește astăzi 63 de ani. I-am avut drept complici pe Ciprian, Iulian și Roxana, copii dumnealui, și astfel i-am organizat suporterului nostru o surpriză (spunem noi) plăcută 🙂 Mulțumim partenerilor de la JSport.ro și Sory Sibiu pentru sprijin! ⚽A.F.C.Hermannstadt🆚Sepsi OSK Sf. Gheorghe 🏆Liga 1, PlayOut, etapa a X-a 📅18.07.2020⌚18:00🏟Stadionul Municipal Sibiu 📌Sibiu

Gepostet von FC Hermannstadt am Freitag, 17. Juli 2020

Este ziua domnului Mihai Grigore, un suporter #FCH, care împlinește astăzi 63 de ani. I-am avut drept complici pe Ciprian, Iulian și Roxana, copii dumnealui, și astfel i-am organizat suporterului nostru o surpriză (spunem noi) plăcută. (au postat reprezentanții FCH pe pagina lor de Facebook)

Vizibil emoționat, suporterul Mihai Grigore le-a mulțumit pentru surpriză. „Mulțumesc mult! Nu mă așteptăm la această surpriză. Succes, băieți.”

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *