“Uriașul” Cooper, cucerit de bebelușa Ema, unul dintre copiii cu malformații cardiace pentru care acesta își licitează maieul

Sunt ultimele trei zile în care mai poți licita pentru a sprijini cele 12 cazuri susținute de jucători BC CSU Sibiu. Chris Cooper este unul dintre cei 12 magnifici care își pun “la bătaie” maieul pentru a susține o cauză nobilă, de data aceasta fiind vorba despre copiii care trebuie operați de inimă. Pentru ei, Chris îşi licitează maioul cu numărul 20. Recent, la invitația medicilor Fundației Polisano i-a cunoscut pe Ema și Emanuel, ambii prichindei în vârstă de doar 11 luni, care se luptă cu malformații cardiace.

Chris Cooper le-a făcut o vizită copilaşilor cu boli de inimă internaţi la Sibiu. Pe ambii copii Fundaţia Polisano îi sprijină pentru plata intervenţiilor, acestea nefiind acoperite în totalitate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Licitează și tu pentru maieul lui Chris Cooper, numărul 20 intrând aici și pune umărul la vindecarea acestor copii.

Ema este din Drăgăşani, judetul Vâlcea și are doar 11 luni, iar săptămâna trecută a fost operată de persistenţă de canal arterial. În ciuda durerilor post-operatorii, Ema i-a zâmbit lui Chris şi s-a bucurat să fie luată în braţele lui. Ema deborda de fericire, iar zâmbetul ei l-a cucerit pe “uriașul” Cooper. Ema a revenit acasă cu părinţii ei şi cu o inimioară sănătoasă.

Emanuel de doar 11 luni și el, din Braşov este un alt copil care suferă de o malformație complexă. Mama lui îl creşte singură, pe el şi pe ceilalţi 3 copii. Emanuel suferă de o malformaţie complexă, un retur venos aberant asociat cu un defect septal. Inima lui va fi operată de mâinile magice ale chirurgului Anca Mandache.

“Pe voi, vă invităm la fapte bune, vă îndemnăm să licitați pentru cele 12 tricouri ale jucătorilor noștri și împreună, să ajutam comunitatea. Toate detaliile le găsiți aici.”, transmit organizatorii campaniei pe pagina lor de Facebook.

Credit foto: Sebastian Marcovici

Social Media:

You may also like...

1 Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *