Un cal care păștea liniștit într-o grădină a fost lovit de către o mașină care a derapat

O sibiancă în vârstă de 49 de ani, în timp ce se îndrepta spre orașul Sibiu, nu a adaptat viteaza la condițiile de drum și a derapat într-o grădină din Cristian unde a acroșat un cal. În urma impactului, femeia a fost încarcerată în mașină și a fost necesară intervenția celor de la SMURD. Calul a fost salvat și preluat de medicii veterinari.

“Pe fondul vitezei neadaptate, maşina, condusă de femeia de 49 de ani, a ieşit în afara părţii carosabile în stânga, a acroşat un auto parcat, a revenit pe carosabil şi a ieşit din nou în dreapta, unde a lovit un gard şi apoi un cal aflat în curte”, precizează Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

“Un echipaj Smurd și un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență la întrarea în localitatea Cristian la un accident, acolo unde o mașină a derapat și a ieșit de pe carosabil intrând într-o grădină privată unde a acroșat un cal. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru deblocarea calului dintre autoturism și gardul grădinii și deblocarea unei femei din autoturism. S-a acordat asistență medicală femeii care a fost transportată la UPU Sibiu cu contuzie coloană lombară. ” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *