Un bărbatul care se afla sub influența amfetaminelor și-a răpit fosta concubină

Un bărbat de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Polițiștii sibieni au reușit depistarea și reținerea lui la scurt timp după ce prin SNUAU 112 a fost sesizată lipsire de libertate a unei tinere din Sibiu. Bărbatul se afla sub influența amfetaminelor.

La data de 02.10.2019, în jurul orei 2035, un sibian a sesizat prin SNUAU 112 faptul că fiica sa de 19 ani ar fi fost forțată de fostul concubin să intre în mașina acestuia, plecând împreună într-o direcție necunoscută.

La fața locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit faptul că, în momentul în care tânăra ieșea dintr-un magazin din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi luat-o cu forța și ar fi introdus-o în mașina sa.

În jurul orei 2145, am fost informați cu privire la revenirea la domiciliu a tinerei, care a declarat că fostul său concubin i-a permis să coboare din mașină, iar în toată această perioadă s-a aflat în autoturismul său pe care l-a condus pe DJ106 spre localitatea Agnita.

În scurt timp pe str. Ștefan cel Mare a fost depistat autoturismul și bărbatul suspectat de săvârșirea acestei fapte.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Șelimbăr, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu în vederea continuării cercetărilor. Totodată, s-a dispus testarea cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la amfetamină.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *