Un bărbat din Avrig a fost condamnat la 2 ani și 3 luni de închisoare

La data de 24 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Avrig pe numele unui localnic în vârstă de 27 de ani.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere cu permis anulat și conducere sub influența alcoolului.

În fapt, la data de 20 iunie 2018, în jurul orei 02,00, pe strada Bisericii din orașul de domiciliu, avrigeanul a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea o autoutilitară deși dreptul de a conduce îi fusese anulat, în plus aflându-se și sub influența alcoolului, cu o concentrație de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoutilitara condusă fusese sustrasă de către bărbat din incinta societății la care acesta era angajat.

Ca urmare a sentinței instanței de judecată, avrigeanul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *