Ultimele pregătiri pentru startul Festivalului Berii

Pregătirile pentru Festivalul Berii sunt pe ultima sută de metri.

În acest weekend, organizatorii propun locuitorilor un eveniment încărcat de voie bună, distracție, multe surprize dar și concerte și momente pentru întreaga familie!

De asemenea, medieșenii vor avea parte de mancăruri delicioase și bere reece, precum și un parc de distracții pentru cei mici.

Mai jos, mesajul organizatorilor, Primaria și Consiliul Local al Municipiului Mediaș și Autentic Events:

Vineri 28 iunie, vă așteptăm să dăm împreună start distracției, alături de tinere talente ale folclorului romanesc, cu artistii: Valentin Sanfira, Bogdan Cioranu,Codruța Rodean și Ovidiu Homorodean.

Vom continua cu un Megarecital MARIO FRESH și seara pe racoare, încingem atmosfera cu Dj Killer șiMc Anuryh!

Sambata 29 iunie, berea curge din belsug iar show-ul continua in acelasi ton, cu indragitii si talentatii artisti:Aurelian Suciu și Ionela Morutan.

Vom continua cu un Megarecital BIBI iar glorioasa trupă PROCONSUL va incinge la maxim seara de sambată. Vom încheia seara în ritm de dans cu Dj Killer și Mc Anuryh!

Deschidem ziua de duminică, 30 iunie, alături de ansamblul folcloric Purtata, vom continua cu un program de muzică populară de petrecere oferit de Cosmina Fulea și Aurica Bacea,după care trupa DINAMIC ne va încanta cu un deosebit concert.

Marea surpriză a serii va fi un recital extraordinar susținut de ADRIANA ANTONI și taraful.

Pe langă toate aceste surprize, vor fi prezenți zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării, ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, cărnuri aromate, preparate proaspete și gustoase, produse tradiționale romanești, deserturi delicioase, plăcinte și cozonaci pufoși, înghetată, gogoși, clătite, kurtoș kalacs, papanași cu dulcețuri fine și multe alte bunătăți. Nu vor lipsi nici meșterii populari prezenți la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramică, hand-made, produse textile, marochinărie,etc. Rauri de bere, muzică bună, specialități culinare delicioase!

Evenimentul are loc în Piața Corneliu Coposu, în perioada 28-30 iunie 2019, iar intrarea este liberă.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *