TIR în flăcări la Bradu după ce a lovit o un cap de pod

ACTUALIZARE: Scafandrii l-au găsit decedat pe bărbatul care la impact a fost aruncat din cabina TIR-ului în râul Olt. 

Un ansamblu TIR a lovit un cap de pod (podul peste Olt) situat pe DN1, Bradu și a luat foc. În acest moment nu se știe dacă sunt victime sau nu, echipajele de poliție se deplasează la fața locului. Traficul este blocat total

Ansamblul TIR era condus spre BV de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din București care nu a suferit vătămări corporale.
În prezent este căutat pasagerul, un bărbat în vârstă de 27 de ani, tot din București , care a sărit din cabină in5 afara drumului.

„ISU Sibiu intervine de urgență cu echipaje de pompieri militari și doua echipaje Smurd pe DN1, Bradu unde un ansamblu TIR a lovit un cap de pod, după care a luat foc.
Din primele informații sunt implicate 2 persoane care se aflau în TIR.

Incendiul care se manifestă generalizat a fost localizat de către pompierii militari.
Se deplasează în sprijin și barca pneumatică împreună cu echipaj de pompieri pentru a cauta una din persoanele implicate în accident care se presupune că a sărit în râul Olt.” a declarat Alina Voina ,purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu Sibiu

În momentul de față pompierii sibieni lucrează pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului, curățarea carosabilul precum și tractarea cabinei TIR-ului care se află suspendată inafara părții carosabile. În acest scop se folosesc un utilaj de tractare, o autobasculantă, o macara și un buldoexcavator.
De asemenea se așteaptă sosirea în sprijin a unei echipe de scafandrii formată din pompieri din cadrul ISU Hunedoara, Dolj, Cluj și ISU Constanța, pentru continuarea acțiunii de căutare a persoanei căzute în râul Olt. 

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *