Tic-Tac! A început numărătoarea inversă pentru omologarea Stadionului Municipal

Stadiul lucrărilor la Stadionul Municipal pare a se apropia de finalizare după o perioadă în care echipa sibiană a numit „acasă” stadioanele din Târgu Mureş, la Cluj sau Piteşti. Muncitorii au reușit să termine întinderea rețelei electrice de încălzire din gazon. Iar operațiunea de acoperie a suprafeței de joc este în plină desfășurare, recent ajungând și ultimele rulouri din gazonul comandat din Austria. În plus, în paralel cu aceste lucrări, au fost  ridicați și stâlpii pentru reflectoarele instalației nocturne. Potrivit unor informații venite pe sursă, joi 14 noiembrie, ar avea loc omologarea noului stadion.

„S-au aprins toţi cei patru stâlpi de nocturnă, chiar acum s-a ajuns la jumătatea terenului cu rulourile de iarbă şi până sâmbătă se termină, iar săptămâna viitoare facem omologarea şi vom juca primul meci acasă cu CFR. Cu aportul publicului sunt sigur că vom obţine rezultate mai bune. Capacitatea stadionului este acum de 4.600 de locuri, dar când va fi terminat va avea vreo 12.500, 13.000 de locuri. La Sibiu va fi cel mai bun gazon. A fost adus un gazon cu o consistenţă foarte bună şi cu un mix de cinci feluri de iarbă, foarte rezistente şi bune. Este exclusiv natural. A fost adus din Slovacia, e un gazon foarte robust, a costat vreo 270.000 de euro numai gazonul, partea de deasupra, rulourile, nu toată lucrarea. Gazonul are garanţie cinci ani”, potrivit unei declarații date zilele trecute la Digi Sport de către Iuliu Mureșan, președintele clubului sibian.

Există posibilitatea ca echipa antrenată de Eugen Neagoe să evolueze acasă la Sibiu, începând cu partida disputată cu CFR Cluj, programată la finalul acestei luni.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *