Teatrul se mută la sat în Cetatea Slimnic și Arpașu de Sus

Până în luna septembrie în județul Sibiu are loc programul „Teatru de vară la țară”! În timpul zilei se organizează ateliere de teatru pentru copii, iar seara are loc un spectacol de teatru.  Astfel, vineri 12 iulie și sâmbătă 13 iulie caravana „Cultură’n Șură” ajunge la Cetatea Slimnic, respectiv în curte la Sâvulică în Săcel, casa nr. 437 din Arpașu de Sus cu piesa „Doctor fără voie” de Molière în regia lui Victor Olăhuț.”

Actorii Marin Grigore, Ioana Rufu, Marius Costache, Iulian Gliță, Bogdan Costea, Lavinia Cosma și Florentina Năstase dau viață personajelor din celebra satiră comică. Spectacolul este o reinterpretare modernă a piesei clasice, în care se caută răspunsul la întrebarea: „În ce măsură haina îl face pe om? (sau, în cazul nostru – halatul pe medic?)”. Spectacolul a fost premiat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Atelier” ediția 2018.

Programul caravanei în perioada imediat următoare este detaliat mai jos, urmând ca pe măsură ce apar noi date acestea să fie publicate pe site și pe pagina de facebook/culturansura.

Cei care doresc să fie prezenți la spectacol trebuie să ajungă vineri, 12 iulie ora 21.30 la Cetatea Slimnic  și Sâmbătă, 13 iulie ora 21.30 în şura lui Sâvulică în Săcel, sat Arpașu de Sus.

Intrarea la spectacol și participarea la atelier sunt gratuite.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *