Teatrul Gong te pregătește de Bac

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu organizează în perioada 15 – 19 aprilie, de la orele 17:00, un modul de cinci ateliere de public speaking și gestionare a emoțiilor. Acest modul va fi coordonat de actorii Alexandra Șerban și Paul Bondane, fiind creat exclusiv pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a.

Teatrul „Gong” din Sibiu își propune implementarea unor activități de grup și fair-play, care să susțină crearea unei platforme de dialog pentru dezvoltare personală, într-un mediu prietenos ce promovează educația prin participare. Prin ateliere de public speaking și gestionarea emoțiilor vor ca elevii să depășească orice obstacole în fața unei prezentări publice.

Vă invităm să explorăm împreună nesiguranțele artei oratorice într-un context prietenos, în care nu doar că ai voie să greșești, dar ești premiat pentru asta, nu primești note, dar ești aclamat dacă ai păreri și îți poți exprima creativitatea, pentru ca la final să știi cum să speculezi nota autentică și umorul din fiecare discurs”, au declarat cei doi actori.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *