Tânără pusă pe scandal deși a condus băută, fără permis de conducere și poliță RCA valabilă

Tupeu fără margini pentru o tânără care a lovit cu mașina un gard în Tălmaciu. Polițiștii prezenți la fața locului au găsit o tânără recalcitrantă care le-a adus mai multe injurii. La verificarea actelor și la testarea cu etilotestul, polițiștii au rămas muți de uimire. Tânăra era băută, nu deținea permis de conducere iar mașina nu avea poliță RCA valabilă.

„La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 16,30, în orașul Tălmaciu, o tânără în vârstă de 22 de ani, domiciliată în Șelimbăr, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile  și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit că tânăra nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică a rezultat o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, autoturismul condus nu deține poliță RCA valabilă.

Având în vedere cele constatate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Totodată, întrucât pe parcursul cercetării la locul producerii evenimentului, precum și în timpul recoltării probelor biologice la spital, tânăra a avut un comportament recalcitrant, adresând injurii atât polițiștilor, cât și personalului medical, aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu.”a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *