19-20 noiembrie – Sute de joburi la ,,Târgul de Cariere” de la Sibiu

Târgul de Cariere, organizator de evenimente de recrutare în România și Republica Moldova, anunță desfășurarea unei noi ediții Târgul de Cariere Sibiu, în perioada 19-20 noiembrie, la Hotel Ramada.

Noul sezon va fi mai complex și mai mare decât edițiile precedente, la eveniment fiind așteptate peste 30 companii cu peste 4oo locuri de muncă, incluzând atât tineri absolvenți cât și angajați cu experiență pe piața forței de muncă.

Printre angajatorii la eveniment se numără companii cu renume internațional, precum: Bosch Automotive, Faurecia, Azets Insight Romania, CGS Romania, Swoboda, E.ON Dialog, Kaufland, Kuka, LPP Romania Fashion și Elflein.

Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Inginerie, Automotive, IT și BPO, până la Retail, Consultanță și domeniul Financiar-Bancar, posturile disponibile și numărul acestora crescând constant de la un sezon la altul. Față de edițiile trecute Târgul de Cariere Sibiu, ediția de toamnă 2019 va include și joburi part-time și internship-uri pentru anumite companii.

Recrutarea în cadrul Târgul de Cariere se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicații prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Sibiu.

Blue find job button on white keyboard
Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *