#SummitSibiu: 3 proteste autorizate

La cererea Star Sibian, Primăria Sibiu a confirmat că a autorizat pentru 9 mai 3 proteste în Sibiu în zona Piaţa Unirii.

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a analizat şi avizat favorabil trei cereri referitoare la organizarea unor manifestări în data de 9 mai 2019:

– Greenpeace România va manifesta în data de 9 mai, între orele 10-15, în Piața Unirii (pe platoul asfaltat din fața magazinului Dumbrava) pe tema: „situația mediului din România și Europa” și schimbările climatice. Organizaţia internaţională Greenpeace este prezentă la toate Summituile UE şi protestează de obicei ilegal prin arborarea de mesaje pe clădiri.

– Platforma Unionistă Acțiunea 2012 va manifesta pentru „promovarea dezideratului de reunificare a Republicii Moldova cu România” în data de 9 mai, între orele 11-15, pe b-dul Victoriei, nr. 1-3 (pe platoul asfaltat din fața Primăriei Municipiului Sibiu).

– Asociația „Evoluție în instituție” va manifesta în data de 9 mai, între orele 11-20 în Piața Unirii (pe platoul asfaltat din fața Centrului Cultural Ion Besoiu) pentru „atragerea atenției Șefilor de State și Guverne din Uniunea Europeană asupra încălcărilor frecvente asupra dreptului la întrunire pașnică și liberă exprimare, drepturi încălcate în mod frecvent de către reprezentanții UAT-urilor din România și de către instituțiile de forță (Jandarmeria și Poliția Română) subordonate politic.
Membrii acestei organizaţii apărutăr în 2016 sunt cunoscuţi pentru protestele anti-jandarmerie, anti-Poliţie şi anti-PSD în Bucureşti. Ei au aruncat anul acesta cu ouă şi ketchup în jandarmi.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *