Spitalul General Căi Ferate Sibiu a primit ordinul de acreditare în categoria a II-a

Spitalul General Căi Ferate Sibiu a primit ordinul de acreditare în categoria a II-a. În România există 6 categorii de acreditare: Categoria I – acreditat; Categoria II – acreditat cu recomandări; Categoria III – acreditat cu rezerve; Categoria IV – acreditat cu încredere redusă; Categoria V – decizie de prelungire a procesului de acreditare; Categoria VI – neacreditat. România nu are în prezent niciun spital clasificat în categoria I de acreditare.

În data de 04.06.2020 Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate a emis ordinul privind reîncadrarea Spitalului General C.F. Sibiu din categoria a V-a de acreditare în categoria a II-a.

Vă împărtășesc cu bucurie și satisfacție această veste. Planul meu de management implementat în acest spital a dat din nou roade.
Înainte de a pleca din acest spital, împreună cu echipa de aici am lucrat la întocmirea și depunerea documentației pentru acreditarea unității spitalicești. Felicitări tuturor celor care au lucrat la acest proiect coordonat de mine și mult succesc actualei echipe manageriale. RESPECT ȘI MULȚUMESC pentru colaborare și reușită.

Toate spitalele din România sunt obligate să afișeze la intrare și pe paginile lor de internet care este categoria lor de acreditare sau, în cazul în care nu au fost încă evaluate, că sunt în curs de acreditare.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *