Simpozion pentru promovarea medicinei de urgență prespitalicești

Astăzi, 25.10, începând cu 16:00, va avea loc festivitatea de deschidere a simpozionului “Zilele Medicinei de Urgenţă Sibiene”, ediția a XVI-a în Aula Magna din cadrul Facultății de Medicină Sibiu.

Evenimentul se desfășoară în perioadele 25-27.10.2019, respectiv 01-03.11.2019, în municipiul Sibiu.
Activitatea este organizată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Facultatea de Medicină din municipiul Sibiu.
Scopul acestui simpozion este atât de promovare a medicinei de urgență prespitalicești în rândul studenților Facultății de Medicină din Sibiu și pregătirea acestora în vederea dobândirii competențelor de paramedic, cât și de informare a unui număr cât mai mare de persoane cu privire la importanța cunoașterii și acordării primului-ajutor calificat.
În cadrul evenimentului vor fi prezentate lucrări științifice, vor avea loc cursuri teoretice, ateliere practice, dar și un exercițiu de descarcerare.
Evenimentul se adresează atât personalului medical și studenților facultăților de medicină, cât și persoanelor de orice vârstă care nu dețin cunoștințe medicale.

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *