#SibiuSummit: Fără alcool în centru

Azi de dimineaţă Consiliul Local Sibiu s-a întâlnit în şedinţă extraordinată la cererea Serviciului de Protecţie şi Pază pentru o singură hotărâre referitoare la manifestările publice şi vânzarea de alcool în perioada Summitului.
Astfel consilieri au decis “Se interzice desfacerea băuturilor alcoolice, inclusiv în spațiile de alimentație publică și cele de comerț, în data de 9 mai 2019, până la orele 20:00, în următoarele zone din Municipiul Sibiu: strada Nicolae Bălcescu, Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet“. Consilierii au mai decis interzicerea oricăror mitinguri, demonstrații, manifestații, competiții sportive, procesiuni și altele asemenea în zona centrală a Sibiului, în 8 și 9 mai. Zona unde aceste manifestări nu sunt permise este strada Nicolae Bălcescu, Piaţa Mare, Piaţa Mică, Piaţa Huet şi în perimetrul delimitat de Cazarma 90 – str. Andrei Șaguna, str. Mitropoliei și str. Tribunei.

Vineri Comisia de avizare a manifestărilor publice a permis însă 3 proteste în zona Pieţei Unirii. Citeşte în Star Sibian despre ce proteste este vorba.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *