Sibiu Dans Festival

Casa de Cultură a Studenților Sibiu vă invită la o nouă ediție Sibiu Dans Festival, în perioada 9-11 august, în Piața Mică.

Vineri, 9 august, peste 200 de studenți din 10 centre universitare din țară vor prezenta momente artistice în cadrul unui maraton al dansului, în fața unui juriu de specialitate și pentru câștigarea Marelui Trofeu al Sibiu Dans Festival.

Genurile de dans care pot fi abordate sunt numeroase și includ: dans contemporan (include baletul modern, teatru-dans, dans cu soluții inovatoare și inedite), show-revue (dansuri de revistă, dansuri cu specific de cabaret), dans de caracter (dansuri folclorice stilizate, dansuri tribal sau de ritual), dans modern (după curente muzicale şi coregrafice în vogă), street dance (hip-hop, house, popping, locking, new style, vogueing, tutting, break dance).

Sâmbătă, 10 august, la ora 20.00, sunteți așteptați la premiera spectacolului „Fetița cu chibriturile” a Companiei de Teatru-Dans Microbis. Seara se va încheia cu spectacolul campionilor mondiali de tango argentinian Lucia Pidivori & Pablo Manassero și Gala Laureaților.

Sibiu Dans Festival este un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2019.

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *