Schimbare de manageri la SCJU Sibiu- pleacă Cornel Benchea vine Liliana Coldea

Astăzi, 9 mai, a avut loc predarea „ștafetei” de manager la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, în locul economistului Cornel Benchea va fi doctorul Liliana Coldea.

Cu această ocazie, prefectul județului Sibiului, Mircea Crețu a dorit să transmită un mesaj:

Domnul Cornel Benchea a încheiat un mandat de manager, și pe această cale țin să îi mulțumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o, mai ales acum în perioada pandemiei. Respectul, recunoștința și prețuirea noastră o va avea mereu! Rămân în urma sa medici, pacienți, proiecte începute, dar sunt sigur că doamna doctor Liliana Coldea va coordona cu pricepere toate acestea și vom reuși împreună să depășim încercările acestei pandemii. Urez multă putere de muncă și cât mai multe realizări în acest mandat, doamnei manager!
Chiar dacă managerii se schimbă medicii rămân în continuare cei care luptă în prima linie, așadar profit de această ocazie și le urez multă sănătate, respect și prețuire! (Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu)

Cornel Benchea a ocupat funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu din anul 2017. Înainte de a fi la conducerea SCJU Sibiu a lucrat la BNR, Banca Comercială Carpatica, BRD și Banca Feroviară. economistul Cornel Benchea va rămâne în continuare în conducerea spitalului, dar va avea calitatea de membru în Consiliul de administrație. Economistul Cornel Benchea va rămâne membru în Consiliul de administrație.

„Cei trei ani s-au dus incredibil de repede, deoarece munca este foarte solicitantă și te „ține” în priză tot timpul. Nu am reușit să realizez toate proiectele pe care mi le-am propus, am făcut cât s-a putut și în limita fondurilor disponibile, atât din finanțări provenite de la Guvern, Consiliul Județean, cât și din sponsorizări. Doamna Liliana Coldea este o persoană care vine din domeniul medical, are o experiență managerială. Mi-aș dori să continue proiectele pe care le-am început și îi doresc mult succes!”, a declarat pentru star sibian, Cornel Benchea.

Noul manager al SCJU, Liliana Coldea este medic primar medicină internă și medic specialist cardiologie și conferențiar în cadrul Facultății de Medicină. Medicul în vârstă de 47 de ani a ocupat din luna octombrie 2015 este managerul Spitalului CFR din Sibiu. În perioada 1997-2004 a fost medic rezident în cadrul acestei instituții.

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *