Șase persoane au fost prinse conducând fără permis

Șase persoane cu vârsta cuprinsă între 23 și 41 de ani au fost prinși de către polițiștii rutieri conducând fără permis. Pe numele acestora s-au deschis dosare de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 8 mai a.c., în jurul orei 18,30, pe strada Marcel Iancu din orașul Cisnădie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 30 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În consecință, pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță. La data de 9 mai, procurorul de caz a dispus plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

În seara zilei de 8 mai a.c., în jurul orei 22,00, pe raza localității Roșia, polițiștii Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr au depistat un localnic în vârstă de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

Pe numele tânărului s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 11,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Șura Mică, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Alba Iulia fără a deține acest drept.

În prezent, bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

La data de 9 mai, în jurul orei 11,15 un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Jina, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Pripon din localitatea de domiciliu fără a deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 10 mai a.c., în jurul orei 12,00, tot în localitatea Jina și tot pe strada Pripon, a fost identificat un alt localnic, în vârstă de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept.

În cauză, s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Două ore mai târziu, pe strada Pripon a condus autoturismul un localnic în vârstă de 41 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii care l-au oprit pentru control, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere, pe numele său fiind deschis dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Foto: arhivă

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *