Samira Armenean, eleva karatistă care a dat lovitura la limba engleză

Samira Armenean este elevă in clasa a X-a a profilului de Științele Naturii intensiv Engleză de la Liceul Teoretic Axente Sever. Pe parcursul clasei a IX-a (dar și in anii de gimnaziu) pasiunea Samirei a fost și a rămas legat de  karate, ea fiind componentă a clubului sportiv Ippon Mediaș.

Perioada pandemiei a intrerupt însă competițiile sportive, motiv pentru care Samira s-a remarcat și prin rezultate deosebite în activități școlare. Astfel, in lunile mai și iunie Palatul Copiilor din municipiul Sibiu a organizat un concurs interdisciplinar de eseuri, numit „Cultură și civilizație engleză, franceză, germană, spaniolă”. La acest consurs au participat elevi de la majoritatea unităților de invățământ preuniversitar din județul nostru. Samira Armenean a reprezentat Liceul Teoretic Axente Sever la secțiunea de eseuri, având ca temă „Culori, sunete si traditii” (Colours, sounds and traditions). Samira a fost îndrumată de doamna profesoară Iulia Mărginean și a impresionat juriul Palatului Copiilor, obținând Premiul I la limba engleză.

O felicităm pe Samira Armenean pentru rezultatul obținut și pentru abilitatea de a imbina activitățile școlare cu cele extrașcolare, și-i dorim vacanță plăcută. (transmit reprezentanții Liceului Teoretic Axente Sever)

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *