Restricții de trafic pe perioada Red Bull Romaniacs

Marți, 30 iulie, de la ora 17:00 va avea loc pe bulevardul Corneliu Coposu prologul evenimentului Red Bull Romaniacs, un eveniment de talie internațională care aduce vizibilitate Sibiului în rândul iubitorilor sporturilor cu motor din întreaga lume.

Pentru a permite organizarea și buna desfășurare a acestui eveniment inclus pe Agenda Sport a orașului, bulevardul Corneliu Coposu se va închide după cum urmează:

· De sâmbătă, 27 iulie, ora 6:00 se vor închide doar 3 din cele 4 benzi ale bulevardului, între intersecția cu strada Berăriei și cea cu strada Independenței, o bandă rămânând liberă pentru deplasarea dinspre Piața Unirii spre strada Constituției, iar strada Gimnasticii se va putea utiliza pentru a ajunge pe strada Berăriei și apoi pe bulevardul Coposu și în Piața Unirii.

· De duminică, 28 iulie, ora 0 până în 31 iulie, ora 5:00, se va închide întreg bulevardul, între sensul giratoriu din Piața Unirii și sensul giratoriu de la intersecția cu str. Constituției. Accesul spre str. Pompeiu Onofreiu va fi permis.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *