Recuperarea lui Gavriloaia Aurelian, jucătorul echipei BC CSU Sibiu, merge foarte bine

Exact înainte ca pandemia să limiteze accesul în spitale, Gavriloaia Aurelian, jucătorul echipei de baschet BC CSU Sibiu, a reușit să se opereze la umăr. Și-a dorit să scape definitiv de neplăcerile care nu îl lăsau să se antreneze și să joace la potențial maxim. Nu a fost o intervenție ușoară, dar totul a ieșit excelent. Recuperarea lui Gavriloaia Aurelian merge foarte bine, iar progresele înregistrate îl fac pe jucătorul  să privească spre sezonul viitor cu foarte multă încredere.

Acum, tânărul nostru sportiv muncește zilnic pe partea de recuperare, așteptând momentul în care va primi undă să intre din nou în sala de baschet.

💛 Vești bune de la București! Recuperarea lui Gavriloaia Aurelian merge foarte bine, iar progresele înregistrate îl fac pe jucătorul nostru să privească spre sezonul viitor cu foarte multă încredere. 💙 Exact înainte ca pandemia să limiteze accesul în spitale, Aurică a reușit să se opereze la umăr, cu gândul de a scăpa definitiv de neplăcerile care nu îl lăsau să se antreneze și să joace la potențial maxim. Nu a fost o intervenție ușoară dar totul a ieșit excelent. Acum, tânărul nostru sportiv muncește zilnic pe partea de recuperare, așteptând momentul în care va primi undă 🟢 să intre din nou în sala de 🏀.🎙 “Am decis impreună cu antrenorii, stafful medical și managementul clubului, cărora le sunt extrem de recunoscător pentru tot ce au facut și fac pentru mine, că cea mai bună soluție ar fi să mă operez la umăr. Intervenția a decurs foarte bine, dar primele zile au fost extrem de dificile. Am rămas la București și țin în permanență legatura cu domnul doctor Eduard Cernat, prin intermediul lui Claudiu Ilina, cel care mi-a făcut programul de recuperare pentru această perioadă. Lucrăm din greu, dar foarte eficient și mă bucur nespus de fiecare progres. A fost și încă este o necunoscută pentru mine această recuperare la umăr, dar voi face tot ce îmi stă în putere să mă întorc în Sala Transilvania, 💯 gata de baschet. Până la acel moment sper că totul va fi bine, iar suporterii noști vor fi în tribune pentru a ne susține!”

Gepostet von BC CSU Sibiu am Dienstag, 19. Mai 2020

Am decis impreună cu antrenorii, stafful medical și managementul clubului, cărora le sunt extrem de recunoscător pentru tot ce au facut și fac pentru mine, că cea mai bună soluție ar fi să mă operez la umăr. Intervenția a decurs foarte bine, dar primele zile au fost extrem de dificile.

Am rămas la București și țin în permanență legatura cu domnul doctor Eduard Cernat, prin intermediul lui Claudiu Ilina, cel care mi-a făcut programul de recuperare pentru această perioadă. Lucrăm din greu, dar foarte eficient și mă bucur nespus de fiecare progres.

A fost și încă este o necunoscută pentru mine această recuperare la umăr, dar voi face tot ce îmi stă în putere să mă întorc în Sala Transilvania, gata de baschet. Până la acel moment sper că totul va fi bine, iar suporterii noști vor fi în tribune pentru a ne susține! (transmite Gavriloaia Aurelian)

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *