Prinși la volan, sub influența alcoolului

A fost un weekend plin de evenimente pentru polițiștii sibieni. Printre infracțiunile înregistrate, trei au fost depistarea unor cetățeni sub influența băuturilor alcoolice. După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, pe numele celor trei șoferi s-au deschis dosare de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 15,00, polițiștii din cadrul Secției Nr. 4 de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au depistat un bărbat aflat sub influența alcoolului în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Arpașu de Jos.

Testarea alcoolscopică a șoferului în vârstă de 48 de ani, localnic, a rezultat într-o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 23,45, pe strada Gruiului din satul Poplaca, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au identificat un localnic în vârstă de 28 de ani în timp ce conducea sub influența alcoolului.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, cu această ocazie fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 10 mai a.c., în jurul orei 22,45, pe DJ 106, în afara localității Fofeldea, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 34 de ani.

Deoarece testarea alcoolscopică a șoferului a a rezultat într-o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele sibianului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Foto: arhivă

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *