Primarul Şelimbărului, Marius Grecu a plătit în două luni peste 130.000 de euro unei firmei de consultanţă

O simplă verificare a achiziţiilor iniţiate în catalogul electronic SEAP a scos la iveală că în ultimele două luni Primăria Şelimbăr, prin primarul Marius Grecu, a contractat de la firma Neo Plan Srl din Sibiu servicii de consultanţă şi proiectare în valoare de peset 130.000 de euro. Sumele oferite sunt împărţite pe 16 achiziţii diferite şi variază între 5.000 de lei, tarif consultanţă pentru a oferi răspunsuri tehnice la proiecte de infrastructură în eventualitatea că Primăria este întrebată de licitatori, până la 128.000 lei pentru servicii de proiectare Staţie pompare Podul de Fier.

Firma Neo Plan Srl din Sibiu activează din 2007 şi a avut contracte anterior cu Primăria Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu şi alte instituţii publice. Firma este reprezentată de proiectant ing. dipl. Maria Cuzic.

Colaborare anuală

Se pare că primarul Marius Grecu este atras de calitatea lucrărilor oferite de această firmă, întrucât şi în anii trecuţi firma a fost efectiv abonată la mai toate lucrările de proiectare şi consultanţă tehnică. În 2018 Primăria Şelimbăr a oferit firmei 25 de contracte în valoare totală de peste 210.000 de euro.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *