Prezența absolvenților la pregătire: 77,7% la clasa a VIII-a și 64,2% pentru clasa a XII-a

Astăzi s-a încheiat participarea elevilor la cursurile pentru pregătirea examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat. Urmărind media elevilor participanți din perioada 2 – 12 iunie 2020 (77,7% la clasa a VIII-a și 64,2% pentru clasa a XII-a), putem spune că prezența lor dovedește interesul manifestat pentru această pregătire, în condiții de maximă siguranță împotriva posibilei infectări cu virusul COVID-19.

Vineri, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu, din cei 2 005 de elevi din clasa a VIII-a, care aveau programate cursuri de pregătire, s-au prezentat 1 380 de elevi (68,8%), iar din cei 1 205 de elevi din clasa a XII-a s-au prezentat 616 de elevi (51,1%).
Cea mai bună rată de prezență, de 100%, s-a înregistrat în 14 unități de învățământ: Școala Gimnazială ”Aviator Ioan Sava” Alțâna, Școala Gimnazială Tilișca, Școala Gimnazială ”Cireșarii” Mediaș, Școala Gimnazială Chirpăr, Școala Gimnazială ”Ilie Micu” Ludoș, Școala Gimnazială Porumbacu de Jos, Școala Gimnazială ”Viorel Cucu Paltinu” Arpașu de Jos, Școala Gimnazială Bazna, Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu (clasa a VIII-a), Colegiul Tehnic ”August Treboniu Laurian” Agnita (clasa a XII-a), Școala Gimnazială Șeica Mică, Școala Gimnazială ”Samuil Micu” Sadu, Școala Gimnazială Râu Sadului, Școala Gimnazială Brădeni, Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” Sibiu (clasa a VIII-a).

Un elev nu a fost primit la cursuri din cauza unei temperaturi a corpului mai mare de 37,3 grade (Liceul Tehnologic Cisnădie – clasa a VIII-a).

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *