Prețul biletelor la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunțat primul meci în Liga I la Sibiu, pe stadionul municipal. Primul meci pe Stadionul „Municipal” din acest sezon  va avea loc sâmbătă, 11 mai, iar 25 de lei cel va fi cel mai ieftin bilet.

Teodor Birț, președintele AFC Hermannstadt, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă, că începând de vineri, 3 mai, vor fi puse în vânzare aproximativ 4.000 de bilete pentru jocul cu Concordia Chiajna. Prețurile acestora sunt de 50 de lei în sectorul VIP și de 25 de lei la tribuna întâi.

Vom scoate la vânzare aproximativ 4.000 de bilete. Toate biletele sunt în tribuna oficială. Avem și acea zonă VIP. Va fi o diferență între biletele de la VIP și celelalte. (…) Am stabilit ca prețul unui bilet să fie de 25 de lei, iar pentru un bilet la zona VIP, de 50 de lei. Biletele se pot cumpăra fie pentru fiecare meci, fie se poate achiziționa un pachet, cu toate cele 4 jocuri. Biletele se vor vinde pentru început online, începând de mâine (3 mai n. r.). Se vor pune în vânzare pachete pentru cele 4 jocuri. Toate biletele sunt cu loc, cine va cumpăra un pachet acum, va avea același loc la toate cele 4 jocuri. Vor începe să se vândă de mâine până luni după-amiază. De luni după-amiază vom scoate la vânzare bilete pentru meciul cu Chiajna. Acestea se vor vinde până în ziua premergătoare meciului, iar în ziua meciului, dacă vor mai rămâne bilete, acestea vor fi puse în vânzare, la casele de la stadion”, a declarat Birț.

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *