Polițiștii sibieni prind șoferi băuți pe bandă rulantă

  • La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 02,00, în municipiul Sibiu, în urma testării alcoolscopice a unui sibian în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unui autoturism pe Șoseaua Alba Iulia, a rezultat o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 337 din Codul Penal.
  • În aceeași noapte, în jurul orei 04,30, în municipiul Sibiu, pe strada General Magheru, polițiștii rutieri au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 25 de ani, care a prezentat o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, polițiștii au deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
  • La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 02,00, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Cisnădiei de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Neamț. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
  • La aceeași dată și oră, în localitatea Șelimbăr, pe Prelungirea Bvd. Mihai Viteazu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 55 de ani. În urma testării alcoolscopice a bărbatului a rezultat o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală  privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
  • La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 11,00, pe strada Cânepii din orașul Avrig, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 41 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept. Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.
Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *