Poliţiştii sibieni caută o tânără din Brateiu, care a plecat voluntar de la domiciliu

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 19 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din satul Brateiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.  Semne particulare: mers șchiopătat.

Luni, 13 iulie, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, sâmbătă,11 iulie, în jurul orei 07:00, fiica sa, CĂLDĂRAR RUSALINA MARIA, în vârstă de 19 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din satul Brateiu, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : înălțime 1,65 m, constituţie atletică; ochi căprui; păr lung, fir drept, șaten închis, purtat în coadă.

Obiecte vestimentare: fustă lungă de culoare roșie (sau roz), tricou de culoare albă, bluză cu model floral (trandafiri de culoare roșie) și șlapi de culoare vișiniu.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul pentru situații de urgenţă 112.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *