Polițiștii au reținut 24 de presupuși membri ai grupării infracționale specializate în înșelăciuni privind plasarea forței de muncă

La data de 17 iunie a.c., D.I.I.C.O.T., Biroul Teritorial Sibiu și polițiștii sibieni de investigare a criminalității economice, delegați în cauză, au efectuat 39 de percheziții domiciliare în județele Sibiu (37), Teleorman(1) și Hunedoara(1) într-o cauză penală având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave în care sunt cercetați în acest moment 98 de suspecți persoane fizice și juridice.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu au dispus reținerea pentru 24 de ore a 24 de persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, domiciliate în județele Sibiu, Argeș, Gorj, Olt și Vâlcea.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *