Pieton agresat cu o bâtă de baseball de către o șoferiță “grăbită”

Caz revoltător petrecut la Sibiu

O femeie care traversa împreună cu copii săi o trecere de pietoni din Sibiu a fost agresată verbal și fizic de către o șoferiță în vârstă de 32 de ani. “Supărată” că femeia trece prea încet strada, agresoarea s-a dat jos cu o bâtă de baseball și a lovit-o pe mămică în burtă și în stomac. Femeia nu a stat prea mult pe gânduri și a sunat la 112 ca să reclame agresiunea. În scurt timp, autoturismul cu numărul de înmatriculare VL 05 SNG a fost oprit în trafic de către politiști. Prietenele femeii au cerut ajutor pe rețelele de socializare pentru indentificarea agresoarei iar postările au primit sute de comentarii și distribuiri.

“La data de 29 iulie , în jurul orei 11,00, prin apel 112, o sibiancă în vârstă de 35 de ani a sesizat dispeceratul I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla în municipiul Sibiu, în calitate de pieton, la intersecția străzilor Șureanu cu Semaforului, a fost agresată verbal și fizic de către o conducătoare auto care părea nemulțumită că apelanta, însoțită de doi copii în vârstă de 11 luni, respectiv 4 ani, traversa lent pe trecerea pentru pietoni.
Imediat după primirea sesizării, autoturismul presupusei agresoare a fost dat în urmărire, iar în scurt timp polițiștii au identificat și persoana în cauză.
Este vorba despre o femeie în vârstă de 32 de ani, din Șelimbăr, care a fost audiată cu privire la cele întâmplate.
De asemenea, apelanta a depus plângere privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe, iar în prezent se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt astfel încât să fie aplicate măsuri legale în consecință.
Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.” a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *