Peste 7.000 de copșeni afectați de un incendiu la un transformator electric

SDEE Transilvania Sud anunță că în noaptea de luni spre marți (8-9iulie) în Stația Copșa Mică s-a produs un incendiu în Transformatorul Creere Nul și Servicii Interne, numărul 1,20/0,4 kV, din cauza unui defect intern apărut la acesta.

În vederea asigurării condițiilor pentru stingerea în siguranță a incendiului, tensiunea a fost întreruptă timp de 9 minute, în intervalul 01:51 – 02:00, fiind afectați 7.204 de utilizatori.

La ora 02:22, incendiul a fost lichidat în totalitate prin intervenția personalului operativ al stației și cu sprijinul unui echipaj ISU Sibiu.

Mijloacele de stingere utilizate au fost cele din dotarea stației de transformare, echipajul de la ISU nefiind nevoit să apeleze la dotările sale.

Dorim să precizăm faptul că incidentul nu a prezentat niciun pericol pentru populație și, cu sprijinul autorităților, au fost luate imediat măsurile necesare pentru izolarea cât mai rapidă a acestuia. Prioritatea a reprezentat-o realimentarea în cel mai scurt timp posibil a consumatorilor afectați. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii că SDEE Transilvania Sud depune constant eforturi pentru remedierea într-un mod cât mai eficient a problemelor apărute în distribuţia energiei electrice„, explică reprezentanții SDEE Transilvania Sud.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *