Peste 65 de artiști locali într-o nouă ediție Sibiu Sounds Festival

În perioada 19-21 iulie, are loc o nouă ediție Sibiu Sounds Festival în care peste 65 de artiști locali, individuali sau grupați în trupe, vor avea ocazia să prezinte publicului sibian melodiile proprii, pe scena amplasată în Piața Huet. Prezentarea concertelor va fi realizată de BORCO, iar intrarea este gratuită.

La a II-a ediție, artiștii sunt repartizați pe toate cele 3 zile de festival. În primele două zile concertele încep la ora 18:00 și se desfășoară pe scena principală, iar duminică, 21 iulie, vor avea loc în premieră o serie de cântări acustice, în Piața Huet, între orele 17:00-19:00. La finalul fiecărei zile, o trupă cunoscută, cu rădăcini în Sibiu, va fi invitată să susțină un recital live în care să cânte publicului sibian cele mai cunoscute piese din repertoriu.

La fel ca la prima ediție, festivalul oferă artiștilor șansa să își imprime muzica pe CD-ul oficial al evenimentului. Compilația Sibiu Sounds – Together din acest an conține 16 melodii originale, compuse și produse de artiștii prezenți în festival, toate întrunind cerințele unui astfel de suport discografic.

„Faptul că la un an de la prima ediție a albumului artiștii au finalizat noi cântece este o dovadă că există inspirație și mișcare în industria muzicală de la nivel local. Ne bucurăm că le putem asigura cadrul în care să-și prezinte muzica și sperăm să primească susținerea publicului local prin cumpărarea acestui obiect de colecție”, au declarat organizatorii Sibiu Sounds Festival.

Albumul poate fi achiziționat de la standul special amenajat din Piața Huet.

Festivalul este organizat în parteneriat de Asociația ART Factory Transilvania, Asociația Culturală Play și Asociația Culturală S.ART, fiind cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu.

Programul evenimentului

Vineri – 19 iulie:

Vlad Pârău, Aeon Sun, Basilvio, Sergiu Bolotă, Esu, Evergreed, Onenightstand, Suburbia 11, Antract

Sâmbătă – 20 iulie:

Fiul Risipitor, Wildchild, Suspect, Dinamic, Thisobey, Main Illusion, Black Timber, Alpha Q, Riff

Duminică – 21 iulie:

Wanted, Elven Bird, Florin Thomits

 

 

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *