Peste 300 elevi din Alba, Mureș, Vâlcea și Sibiu participanți la Concursului Interdisciplinar Mate-Bio-Fizică „Aurel Vlaicu”

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” Sibiu și Asociațiunea ASTRA au organizat în colaborare sâmbătă, 18 ianuarie 2020, ediția a VII-a a Concursului Interdisciplinar Mate-Bio-Fizică „Aurel Vlaicu”. Concursul se adresează elevilor de clasa a VI-a și este inclus în Calendarul Concursurilor Interjudețene/Regionale Școlare fără finanțare din partea Ministerului Educației și Cercetării (poziția 114).

Ediția din acest an a concursului a avut ca tematică generală jocul video MINECRAFT, un joc foarte popular în întreaga lume. Au participat 303 elevi de clasa a VI-a din 51 de unități de învățământ din județele Alba, Mureș, Vâlcea și Sibiu. În baza rezultatelor obținute de participanți, organizatorii au acordat Premiul „Aurel Vlaicu”, 3 premii I, 3 premii II, 4 premii III, 6 premii speciale, 16 mențiuni și 26 de mențiuni speciale. Elevii cu cele mai bune rezultate:

 

Numele și prenumele

Unitatea de învățământ

Rezultat

Vasiu Luca MihaiCNGL SibiuPremiul „Aurel Vlaicu”; Premiul I; Premiul Special Matematică
Trif Elena AlexandraCNGL SibiuPremiul I
Muller Elias HeinrichCN „S. von Brukenthal” SibiuPremiul I
Costea ȘtefanȘc. Gimn. Nr. 21 SibiuPremiul II
Oprica Robert GabrielȘc. Gimn. CristianPremiul II
Prunaș BogdanȘc. Gimn. „T. Vladimirescu” Tg. MureșPremiul II
Rusu Ștefania TeodoraCNGL SibiuPremiul III
Floricioiu AngelinaCNGL SibiuPremiul III
Mălai TudorȘc. Gimn. „N. Iorga” SibiuPremiul III
Voloșiniuc AdrianCNGL SibiuPremiul III; Premiul Special Fizică
Șerbu IuliaCNGL SibiuMențiune; Premiul Special Matematică
Mihu RăzvanȘc. Gimn. „N. Iorga” SibiuMențiune; Premiul Special Fizică
Băra AndreiCN „S. von Brukenthal” SibiuMențiune specială; Premiul Special Biologie
Luca Paul ȘtefanȘc. Gimn. Nr. 25 SibiuPremiul Special Biologie

Pentru organizarea și desfășurarea concursului au participat în mod voluntar 64 de cadre didactice din Sibiu, 25 de studenți de la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu și 16 elevi de la CNGL Sibiu.

Trofeele, medaliile și premiile acordate elevilor au fost asigurate din sponsorizări de Asociațiunea ASTRA și Asociația „Gheorghe Lazăr Sibiu 2007”. Detalii suplimentare, subiectele și rezultatele se găsesc pe pagina Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu (www.cngl.eu), secțiunea Proiectul „Aurel Vlaicu”.
Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *