Peste 300 de concurenți au alergat la Buonavista Duathlon Challenge

Aproximativ 300 de concurenţi au intrat în cursa Buonavista Duathlon Challenge 2019 şi au alergat și pedalat sâmbătă, 29 iunie, pe traseele pregătite special de organizatori. Înscrişi la cele 9 categorii de concurs, pe 2 curse, de asfalt şi offroad, participanții au concurat pe un traseu care porneşte din zona lacului din Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului şi continuă prin Pădurea Dumbrava , spre Răşinari.

Concurenții au fost încantați de această „aventură” şi au profitat la maximum de o zi frumoasă de vară dedicată mişcării în aer liber. Startul pe categorii de concurs s-a dat începând cu ora 18.00, într-o atmosferă de sărbătoare şi voie bună.

La finalul concursului cei mai buni sportivi au fost aplaudaţi şi premiaţi pe scena de pe lacul Muzeului. Nu au lipsit muzica bună şi un festin cu mâncare specific românească.

Iubitorii de mişcare sunt invitaţi să se pregătească pentru înscrierea la următorul eveniment marca CAB Sport, NIGHT CROSS CHALLENGE (23 august 2019), ineditul cros de noapte desfăşurat pe aleile Muzeului. Mai multe detalii pe site-ul www.acceptaprovocarea.com şi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *