Peste 20 de trupe și artiști sibieni vor concerta la Sibiu Sounds Festival

Aflat la a II-a ediție, Sibiu Sound Festival se va desfășura între 19-21 iulie 2019 în Piața Huet și va aduce pe scenă peste 20 trupe și muzicieni din Sibiu care își cântă muzica proprie.

În cele trei zile ale festivalului, concertele Sibiu – Original Sounds prezintă sunetele orașului prin muzica Aeon Sun, Alfa Q, Basilvio, Black Timber, Dinamic, Esu, Elven Bird, Evergreed, Fiul Risipitor, Main Illusion, Onenightstand, Sergiu Bolotă, Suburbia11, Suspect, Thisobey, Vlad Părău, Wildchild.

În primele două zile, fiecare dintre artiști va susține un concert unic pe scenă, iar duminică, festivalul aduce o serie de invitați: Antract, Florin Thomits și Riff, care vor dedica publicul sibian cele mai cunoscute piese din repertoriu. Prezentarea concertelor va fi realizată de Borco, iar intrarea este gratuită.

„Suntem încântați că s-au înscris atât de multe trupe și în acest an – este o dovadă că orașul e viu din punct de vedere muzical, dar și că artiștii își doresc contexte prin care să vină mai aproape de public . Va fi un eveniment de excepție, cu momente inedite de rock, metal, hip hop și folk. Așteptăm sibienii să-și susțină favoriții și să cumpere CD-ul cu muzica lor originală: Sibiu Sounds 2019 – Together, CD ce va cuprinde piese de studio ale unor trupe sibiene”, declară organizatorii.

Festivalul este organizat în parteneriat de Asociația ART Factory Transilvania, Asociația Culturală Play, Asociația Culturală S.ART, fiind cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *