Patru evenimente aduc diversitatea în Muzeul Astra

În acest sfârșit de săptămână, patru evenimente aduc diversitate în Muzeul Astra. În perioada 5 – 7 iulie se desfășoară programul Școala în satul traditional cu atelierul interactiv Secretele broderiei. Atelierele vor avea loc în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în zona Gospodăriei de pescar din Mahmudia, jud. Tulcea, între orele  10:00 și 14:00. Participarea la ateliere se face în baza abonamentului sau a biletului de acces în Muzeul ASTRA.

Lantern Festival – China în 20 de legende continuă la Muzeul ASTRA și în acest weekend când vizitatorii vor beneficia de ghidaj gratuit (fără costuri suplimentare după achitarea biletului) pe traseul celor 20 de legende chinezesti. Asta se va întâmpla începând cu orele 22:00 și 23:00,  iar plecarea în Muzeu se va face de la Pavilionul Muzeal Multicultural (intrarea principală în Muzeul în aer liber).

Duminică, 7 aprilie are loc „Ziua Sugarului”, o sărbătoare dedicată vizitatorilor mari și mici. Anul acesta evenimentul organizat de Muzeul ASTRA și a ajuns la cea de-a XIV-a ediție. Ca în fiecare an, Ziua Sugarului are loc în prima duminică a lunii iulie, între orele 10:00 și 18:00, la Etno Tehno Parc, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

De asemenea, în 6 și 7 iulie are loc „Concursul de gătit gulyaș – Zilele Hungarikum” la care s-au înscris peste 30 de participanți. Competiția culinară face parte din programul evenimentului Zilele HUNGARIKUM 2019, ediția a X-a, care are loc în perioada 4-7 iulie 2019.

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *