Pactul FDGR – PNL pentru europarlamentare

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) nu candidează la alegerile europarlamentare, aşă că astăzi într-o conferinţă de presă comună a anunţat prin preşedintele său, Paul Jurgen Porr, că va susţine candidaţii PNL.
„Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) recomandă membrilor și simpatizanților săi:
1. să se prezinte la vot în 26 mai pentru a alege membrii viitorului Parlament European;
2. să nu voteze listele de candidați ale partidelor din coaliția de guvernare, adică PSD, ALDE sau UDMR, deoarece nu s-au distanțat de campania de defăimare dusă de unii reprezentanți ai PSD împotriva FDGR și au votat legi care încalcă principiile statului de drept;
3. să voteze pentru un partid proeuropean și anume PNL, partid care a anunțat sprijin pentru Klaus Iohannis în campania electorală pentru un nou mandat la Președinția țării și este partenerul de coaliție al FDGR în consiliul județean și municipal din Sibiu.
Totodată FDGR recomandă tuturor membrilor și simpatizanților săi să meargă în 26 mai la Referendum și să răspundă cu DA la cele 2 întrebări formulate de Președintele Klaus Iohannis. Astfel ei își exprimă un Da la valorile europene și la statul de drept funcțional.” a declarat scurt şi punctul Porr.
Alături de el la conferinţă a fost şi Raluca Turcan, şefa PNL Sibiu: „Susținerea de astăzi a FDGR este o recunoaștere a acestei forțe și un îndemn către oameni ca aceștia să voteze PNL și să nu-și irosească votul pe diverse experimente care nu vor avea vreodată forța să negocieze pentru România.”

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *