FOTO: Un șofer băut și fără permis de conducere a lovit o femeie și doi copii la Cârțișoara

ACTUALIZARE: Urmare a propunerii Parchetului de pe langa Judecatoria Avrig, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus fata de barbatul implicat in accidentul rutier deosebit de grav produs aseară pe DN 7C măsura arestarii preventive pt o perioada de 30 de zile

SAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip C și unul de tip B 2 în localitatea Cârțișoara la un accident rutier. În centrul localității o femeie și doi copii au fost loviți pe trecerea de pietoni de o mașină. Se deplasează forțe ISU de la Sibiu și Victoria.

Doi dintre copii ar fi în stare gravă.

„ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd și un echipaj de terapie intensivă mobilă în localitatea Cârtișoara la un accident rutier in care sunt implicați din primele informații o femeie și doi copii care au fost loviți de un autoturism.
La fața locului se află și un echipaj Smurd Victoria și echipaje SAJ.”
a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Echipajele Smurd întreprind manevre de resuscitare pentru doi dintre copii, cel de-a treia victima prezintă traumatism de membru inferior.

Șoferul a fugit de la locul accidentului dar a revenit la locul faptei. Acesta are 37 de ani și este din Cisnădie. Bărbatul nu deține permis de conducere și este băut (0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat).

Femeia și un copil de 7 ani au decedat în urma multiplelor leziuni.

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *