Nu a oprit la semnalele polițiștilor – era băut și fără permis de conducere

La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 20,00, pe DJ 106, între localitățile Ighișu Vechi și Vecerd, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism condus de către un bărbat spre Agnita.

Șoferul și-a continuat deplasarea haotică spre Agnita urmărit de echipajul de polițiști, la intrarea în satul Ighișu Vechi a derapat ajungând în șanț, a redresat mașina pe carosabil, însă după următorul viraj în centrul localității, a derapat și a ajuns din nou în șanț, oprindu-se.

Cel aflat la volan a coborât și a încercat să fugă, dar a fost imobilizat rapid de polițiști.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în Bârghiș, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Testarea cu aparatul etilotest a persoanei în cauză a rezultat într-o concentrație de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice.

În consecință, pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv refuzul de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *