Nasser Chamad, Ioan Hora și Sergiu Buș, eroii Mediașului în partida cu Academica Clinceni

Gaz Metan a învins Academica Clinceni, datorită golurilor marcate de Nasser Chamad, Ioan Hora și Sergiu Buș. Scorul de pe tabelă de la finalul meciului arăta 3-2 în favoarea medieșenilor.

Alb-negrii au primit gol foarte repede, dar au întors scorul până la pauză prin Nasser Chamed și Ioan Hora. Sergiu Buș a dublat avantajul Gazului Metan în debutul reprizei a doua, iar golul din penalty marcat de gazde în finalul jocului a stabilit scorul final. Formația lui Edi Iordănescu a obținut un succes crucial, a urcat pe poziția a cincea a clasamentului, iar în ultima etapă este la mâna ei în bătălia pentru o participare istorică în play-off.

Gaz Metan a primit gol foarte repede în partida de la Clinceni. În minutul 3, Jakub Vojtus a marcat după o lovitură de colț. Alb-negrii au întors apoi în scorul ultimele zece minute ale primei reprize. Mai întâi în minutul 36, Nasser Chamed a egalat cu un șut din interiorul careului de 16 metri.

Nasser Chamed a marcat golul egalizator pentru Gaz Metan

Publicado por Gaz Metan Mediaș em Sábado, 15 de fevereiro de 2020

 

Peste alte cinci minute, același Nasser Chamed a centrat perfect de pe partea stângă, iar Ioan Hora a marcat primul gol la Gaz Metan cu o lovitură de cap.

Ioan Hora a marcat primul gol pentru Gaz Metan și i-a adus în avantaj pe alb-negrii.

Publicado por Gaz Metan Mediaș em Sábado, 15 de fevereiro de 2020

 

 

În debutul actului secund, Sergiu Buș a dus scorul la 3-1 pentru Gaz Metan. Acesta a fost deschis perfect în adâncime de Dumitru Cardoso și l-a executat pe portarul Academicii.

Sergiu Buș a dus scorul la 3-1

Publicado por Gaz Metan Mediaș em Sábado, 15 de fevereiro de 2020

 

Cu zece minute înainte de finalul jocului, formația gazdă a primit lovitură de pedeapsă după un presupus henț al lui Fofana Boubacar, în urma unei lovituri libere. A executat și marcat Jakub Vojtus. Partida s-a încheiat în cele din urmă cu victoria Gazului Metan care a acumulat 40 puncte și a urcat din nou pe locurile de play-off.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *