Muzică pentru toate gusturile la Festivalul “Hermannstadtfest”

Festivalul unde s-au lansat nume celebre precum Lorelai Moșneguțu, câștigătoare la Românii au talent, Teodora Sava semifinalistă la X factor, Ilinca Băcilă participantă la Eurovision 2017 sau Mihai Teacă câştigatorul Vedeta Populară, a ajuns la cea de-a șaptea ediție. Peste 100 de tineri participă în acest an la Festivalul Internațional “Hermannstadtfest”, care va avea loc în perioada 28-30 iunie, la Cercul Militar din Sibiu.

La eveniment vor participa Luminiţa Anghel, Codruţ Croitoru, Lorelai Moșneguțu, Dominique Simionescu, Mihai Teacă, Eveline Buta, Cătălina Dumitrean, Ramona Moldovan, Denis Gașpar, Grupul folk Balada al Palatului Copiilor Sibiu.

În 28 iunie va avea un recital susținut de Fanfara Militară din cadrul Academiei Forțelor Terestre Sibiu, iar Cenaclul Lumină Lină condus de preotul Cătălin Dumitrean, cu participarea extraordinară a preotului Doru Gheaja, va susține un miniconcert de piese patriotice. Mai mult, va fi și o secțiune specială, prin care se dorește să se aducă în atenția concurenților, însoțitorilor și publicului, activitatea compozitorului Viorel Gavrilă și a artistei Luminiţa Anghel.

În 29 iunie va avea loc seminarul “Igiena vocală pentru cântăreți”. Se vor discuta principalii factori de risc în apariţia problemelor vocale.

Organizatorii doresc să  sprjine doi tineri cu probleme de sănătate prin organizarea unei expoziții cu vânzare în cadrul festivalului.

Juriul va fi compus din 11 membri. Președintele juriului, și președinte de onoare al festivalului, va fi dl. Adrian Ordean, care este originar din Sibiu.

Întregul eveniment este transmis online de SuperTV si Radio GO FM. Festivalul este sustinut si promovat de Radio-Tv Trinitas si de Radio Romania Regional.

Acţiune cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu si de Consiliul Judetean Sibiu.

Intrarea publicului este liberă.

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *