Mesajul preşedintelui CJ, Daniela Cîmpean la început de an şcolar

“Sunetul clopoțelului care anunța începerea unui nou an școlar stârnește emoția tuturor în egală măsura, fie că sunteți elev, părinte, educator, învățător sau profesor. Amintirea experiențelor avute, bucuria revederii colegilor, perspectiva provocărilor din noul an vă trezesc sentimente unice, speciale.

Ne dorim, autoritățile publice, educatorii, învățătorii, profesorii, părinții ca experiențele din noul an școlar sa fie din cele mai plăcute, dar și utile.

Provocările timpurilor pe care le trăim, ne arată că este tot mai multă nevoie de respect, responsabilitate și iubire de cunoaștere.

Dragi elevi,

vă îndemn să aprofundați domeniile care vă stârnesc curiozitatea, pentru că este folositoare experiența dobândita prin forțele proprii, dar în egală măsura este neprețuita și prelucrarea corectă, a cunoștințelor dobândite de dascălii și părinții voștri de-a lungul vremii.

Vă doresc să aveți un an rodnic, să vă bucurați de fiecare zi de scoală, iar la final, uitând-vă în urma să puteți spune: a fost un an de nota 10!”

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *