Mesaj de mulțumire pentru un pompier din cadrul ISU SIBIU

Un pompier din cadrul ISU SIBIU a fost recompensat după ce aflându-se în timpul liber, a observat un incendiu la hornul unei cabane și a alertat autoritățile. Reacția lui rapidă a salvat atât construcția cât și cele 7 persoane care dormeau liniștite înăuntru. Uimiți și mulțumitori, cei care erau la un pas să ardă de vii, au transmis un mesaj de mulțumire pe o pagină institutională a unei rețele de socializare.

„Bună ziua,
Mă numesc A.V. și vă scriu în numele meu și al altor 7 persoane pentru a vă mulțumi pentru pregătirea personalului dvs. În dimineața zilei de 17 iunie 2019, în jurul orei 07:00, hornul cabanei în care noi dormeam a luat foc, extinzându-se asupra acoperișului terasei. Întâmplarea a făcut ca Tat Ovidiu (pompier în cadrul ISU Sibiu) să se afle în zona, a observat fumul care ieșea din acoperiș și ne-a evacuat pe toți din cabana, procedând mai departe la stingerea focului. Din fericire și datorită acestuia, nimeni nu a fost rănit, va dați seama ce se putea intampla având în vedere că noi dormeam cu toții. ….
Vă multumim! O zi frumoasă!!!”

“Recunoștința și aprecierea împărtășită de doamna A.V. ne-a onorat ca instituție, iar fapta colegului nostru plt.maj. Tat Ovidiu, aflat în timpul său liber, ne-a creat o imensă bucurie.
Ca urmare a acestui gest nobil astăzi, 16 iulie a.c., colegul nostru a fost unul dintre cei șase pompieri din țară recompensați de Ziua Ministerului.
Întreg colectivul ISU Sibiu îl felicităm pentru solidaritatea de care a dat dovadă și îi dorim mult succes in provocările viitoare!!!! ” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU Slt. Alina VOINA

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *