Meditur Mediaș îşi înnoieşte parcul auto

Operatorul regional de transport în comun, Meditur Mediaș, intenționează să-şi înnoiască parcul auto.

De la începutul anului și până în prezent au ajuns în curtea societății două troleibuze și urmează să fie achiziționate și alte mijloace de transport în comun

“Avem în vedere îmbunătățirea parcului auto al societății în perioada următoare.În acest an, până în prezent am achiziționat două mijloace de transport, care sunt în acord cu bugetul pe care l-am avut. la dispoziție pentru dezvoltare. Dar sperăm ca prin proiectul pe fondul europene pe care îl implementăm de 10 milioane de euro, să mai achiziționăm și alte mijloace de transport în comun”, a declarat la Nova TV, directorul adjunct al Meditur, Florin Neag.

Municipiul Mediaș a câștigat un proiect în valoare 10 milioane de euro pentru modernizarea transportului public de călători și are ca și componente modernizarea mijloacelor de transport precum și extinderea rețelelor de troleibuze.

Practic, se vor achiziționa troleibuze noi, se va moderniza rețeaua de contact și se vor extinde trasee noi până la eleșteu, precum
și pe strada Stadionului.

De asemenea, tot în cadrul proiectului care urmează să fie implementat în următoarele 80 de luni, vor fi reabilitate patru poduri.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *