Medalii la kickboxing pentru doi elevi de la Liceul Teoretic „Axente Sever” Mediaș

Municipiul Pitești a găzduit sâmbătă, 6 iulie, competiția interclub de kickboxing, intitulată Cupa Kombat Academy.

La această competiție au participat și 4 sportivi ai clubului medieșean Dragon Fight Academy Kickboxing, pregătiți de antrenorul Mircea Mihai.

Printre cei 4 sportivi s-au aflat doi elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”, care paradoxal nu sunt în clasa de instructor sportiv.

Este vorba de Denis Pamfilie din clasa a IX-a (Filologie intensiv Engleză) și Camelia Streza din clasa a XI-a (Științe Sociale).

Denis Pamfilie a obținut medalia de argint la Cupa Kombat Academy Pitesti, în timp ce Camelia Streza a susținut 2 partide, obținând o medalie de aur și una de argint.

Dacă Denis Pamfilie este deja un obișnuit al competițiilor de kickboxing, el evoluând și la Cupa Cetatea Rodna, respectiv Cupa Sibiului, de cealaltă parte și Camelia Streza este la a doua competiție oficială, prima fiind în luna decemrie a anului trecut când a luptat la Rodna în deschidere la semi-pro.

Ceilalți doi sportivi, Aurelian Floca și Andrei Bucur au obținut câte o medalie de argint.

Competiţia de la Pitești s-a adresat atât copiilor şi juniorilor mici, care au luptat în regim kick light pe tatami, cât şi juniorilor mari şi seniorilor, care s-au întrecut în ring după regulile K-1.

„Îi felicităm pe cei doi axentiști care practică kickboxing-ul, ii felicităm pe ceilalți sportivi ai clubului Dragon Fight Academy și pe antrenorul acestora Mircea Mihai și le dorim succes in competițțile care urmează. Astfel, cei doi axentiști vor participa la inceputul lunii august la Cupa Cetate Deva, iar pe 14 septembrie la a doua ediție a Cupei Mediașului”, transmit reprezentanții Liceului Teoretic „Axente Sever” Mediaș.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *