Maria Morariu, Octavian Ianc și Mihai Secoșan- cei trei olimpici premiați de Clubul Rotary Sibiu

Pentru al nouălea an consecutiv, Clubul Rotary Sibiu a premiat elevii de elită din județului nostru, oferind premii în bani și tabere internaționale Rotary. Maria Morariu, Octavian Ianc și Mihai Secoșan sunt cei trei liceeni care au fost premiați pentru rezultatele excelente pe care le-au obținut în anul școlar 2018-2019. Orele nedormite, pasiunea pentru ceea ce studiază, efortul intelectual și munca depusă, datorită cărora au strălucit la olimpiadele școlare și proiectele de voluntariat la care au participat au fost răsplătite cu premii cuprinse  între 500 și 10.000 de lei. Evenimentul a fost presărat și cu câteva momente artistice susținute de copiii Asociației Musicando con Adina Sima, dar și de câțiva dintre elevii Liceului de Artă din Sibiu.

„Este o onoare pentru Clubul Rotary Sibiu să recunoască, promoveze și premize excelența. Elevii pe care i-am premiat ne dau speranța unui viitor mai bun, datorită rezultatelor deosebite pe care le obțin.”, a spus Mihai Rebrișoreanu, președintele Clubului Rotary Sibiu.

Premiul III în valoare de 500 lei a fost obținut de Mihai Secoșan (Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”), iar premiul II, în valoare de 1000 lei de către Maria Morariu (Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”)

Pe locul I s-a situat Octavian Ianc, elev al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr. Tânărul a reprezentat Sibiul la etapa națională a Olimpiadei Interdisciplinare „Științele Pământului”. Datortită rezultatelor deosebite pe care le-a obținut a fost unul dintre elevii selectați în lotul lărgit de pregătire al României care au participat la etapa internațională a Olimpiadei din Coreea de Sud, organizat în perioada 26 august- 5 septembrie. Octavian Ianc a obținut premiul cel mare acordat de Clubul Rotary pentru excelență, în valoare de 10.000 de lei. Pe lângă premiile materiale, locurile I și II vor beneficia și de o tabără internațională.

La ceremonia premiilor de excelenţă desfășurată zilele trecute la Sala Thalia au participat membrii Rotary Club Sibiu, primarul Sibiului Astrid Fodor, vicepreședintele Consiliului Județan Sibiu Christine Manta Klemens, elevi, profesori și directorii celor două  licee, Gabriel Negrea (directorul Colegiului Național „Gheorghe Lazăr) și Monika Hay (directorul Colegiului Național „Samuel von Brukenthal”). De altfel, în sală, alături de elevii premianţi, s-au aflat și părinții acestora.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *