Localurile din Ocna Sibiului sub lupa Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

În perioada 29 iunie – 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului și cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat ample acțiuni de prevenire și combatere a fenomenului infracțional în zona de agrement a orașului Ocna Sibiului.

Activitățile s-au derulat împreună cu reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu și Oficiului pentru Protecția Consumatorului Sibiu.

Principalele obiective ale acțiunilor au fost cele de verificare a legalității funcționării, a modului de respectare a normelor legale de comerț, combaterea evaziunii fiscale, respectarea normelor igienico-sanitare în cadrul unităților comerciale din incinta și din zona adiacentă Lacurilor Naturale Ocna Sibiului.

Cu această ocazie au fost controlate 17 societăți comerciale și au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 75.125 lei.

Au fost constatate nereguli cu privire la legalitatea funcționarii unităților economice, nerespectarea legislației în domeniul forței de muncă, precum și cu privire la respectarea normelor igienico-sanitare de către reprezentanții agenților economici verificați.

Activitățile preventive vor continua pe întreaga perioadă a sezonului estival.

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *