La Sibiu sunt partide care încalcă legea electorală

ACTUALIZARE: Conform contului de Facebook al PNL Sibiu, deputatul Constantin Şovăială a condus echipa de lipitori de afişe PNL din Sibiu, vinovată de încălcarea legii electorale prin lipirea a mai mult de un afiş, iar acestea pe mai multe spaţii electorale decât cele alocate. Pozele de mai jos de pe contul Facebook PNL Sibiu o arată.

Nici nu a început bine campania electorală la Sibiu şi mai multe partide au luat la mişto legea electorală. Aceasta prevede că partidele pot lipi doar afişe de maxim 50 pe 30 cm pe spaţiile special amenajate. Primăria Sibiu şi-a făcut datoria şi a montat panourile de afişaj. Mai mult le-a marcat astfel încât fiecare candidat să aibă un dreptunghi conform legii unde să lipească un afiş. Doar că o vizită făcută azi la panourile electorale arată că PNL, ALDE şi ProRomânia nu au înţeles prevederile legale. Afişele postate corect la Sibiu aparţin PSD, Alianţa 2020 USR-PLUS şi cele ale candidatului independent George Simion. Restul candidaţilor nu au pus afişe încă.
Partidul Naţional Liberal a abuzat efectiv de panouri, nefiind capabili să se încadreze în alinimanentul făcut de Primăria Sibiu. Afişele PNL puse pe toate panourile sunt lipite aiurea, lezând astfel drepturile celorlalţi candidaţi la o campanie electorală corectă.

PNL Sibiu Foto:

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *